Catering

Van Hooff Catering:
> Creatief & culinair
> Gezond
> Internationale buffetten
> Fingerfood
> Bij u thuis of op locatie
> Inclusief dranksuggesties


Voor elk moment van de dag is er een geschikt gerecht of een culinaire specialiteit:
of het nu een eenvoudig broodje kaas is of een heerlijke chateaubriand. Onze koks
staan garant voor creatieve en smaakvolle gerechten en hapjes. Gezondheid is daarbij steeds belangrijker en er wordt dan ook vaker gekozen voor vegetarische menu's, smoothies en frisse salades.

U kunt kiezen uit een keur aan internationale gerechten, koude en warme themabuffetten: Italiaans, Grieks, Mexicaans-Texaans, Tapas, Cajun. En vanzelfsprekend ook een gevarieerde bittergarnituur uit onze eigen Nederlandse keuken. Of wat dacht u van fingerfood, gerechtjes gebaseerd op dinermenu’s, maar gepresenteerd als hapje?
Wij bedenken en verzorgen lunches, high-teas, aangeklede borrels, buffetten en meergangendiners voor verschillende gelegenheden. Bij u thuis of op locatie. Vanzelfsprekend kunnen we u ook adviseren in de keuze van een aperitief, wijnen en cocktails. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

tapas plateau

NIEUW: exclusief Tapas plateau vanaf € 98,50
Sfeervolle tafelen met een uitgebreid plateau vol heerlijke hapjes: salades uit eigen keuken, Serrano ham, meloen, salami, oude kaas, Castello Blue, peppadews, olijven, gamba’s, gerookte zalm, pittige gehaktballetjes, vleesspiesjes met ketjapsaus, kruidenboter, pesto, dippers en breekbrood.
Het tapas plateau is er in 3 formaten: voor 5-6 personen, voor 7-9 personen en voor 10-12 personen: een echte culinaire eyecatcher!