Bedrijfscatering Eindhoven

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Bent u op zoek naar een bedrijfscatering in Eindhoven? Van Hooff Partyservice en Catering verzorgt al jarenlang catering voor bedrijven. U heeft keuze uit verschillende keukens en stijlen, waardoor er altijd iets tussen zit wat bij u in de smaak valt. Of u nu een bedrijfsfeest, conferentie of open dag organiseert, wij zorgen voor heerlijke gerechten.

Bedrijfscatering in Eindhoven tot wel 1.000 personen

Onze koks verzorgen heerlijke gerechten voor bedrijfscatering in Eindhoven, voor zowel grote als kleine groepen. Wij leveren vanaf 10 tot maximaal 1.000 personen. Wanneer u ons inschakelt om uw catering te verzorgen, zal het u, uw werknemers en/of gasten aan niets ontbreken. Wij houden ons van a tot z met de catering bezig, zodat voor u de focus kan liggen op het programma of de gelegenheid.

Een ruime keuze uit internationale keukens

Van Hooff Partyservice en Catering biedt voor bedrijfscatering in Eindhoven een ruime keuze aan gerechten uit internationale keukens. Van Italiaans tot Grieks, van vlees tot vis en van tapas tot fingerfood: alles kan voor u geregeld worden. Ook soepen, salades en nagerechten staan op de kaart. Wij hebben oog voor gezonde voeding en ook vegetarische opties zijn mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar bedrijfscatering in Eindhoven en wilt u dat de catering volledig wordt verzorgd, inclusief alle toebehoren en aankleding? Download dan onze brochure en neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)402 532 694 of mail naar partysevice@vanhooff.nl. Wij bespreken graag uw wensen en maken een voorstel op maat.


Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven