Selecteer een pagina

Bedrijfsfeest Valkenswaard

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Bedrijfsfeest in de regio Valkenswaard

Bij een bedrijfsfeest in Valkenswaard hoort uiteraard goede catering om de avond tot een succes te maken. Wat het thema van het feest ook is: Van Hooff Partyservice en Catering zorgt ervoor dat uw feest in culinair opzicht geslaagd is!

De ideale catering voor een bedrijfsfeest in Valkenswaard

Al jarenlang verzorgen wij de catering voor menig bedrijfsfeest in Valkenswaard. Wij beschikken over de ervaring, service en natuurlijk de menu's om elk feest of bedrijfsreceptie te laten slagen. U hebt een ruime keuze uit diverse keukens en gerechten en wij kunnen altijd een menu of buffet voor u samenstellen dat past bij de gelegenheid en dat de verwachtingen van uw werknemers en/of gasten zal overtreffen. Wij zorgen bovendien niet alleen voor het eten, maar leveren u ook alle toebehoren zoals servies, tafellinnen en indien gewenst statafels. Onze koks en gastheren en –dames zijn representatief en servicegericht.

Bespreek uw wensen met ons

Zijn de cateringopties van Van Hooff Partyservice en Catering precies wat u zoekt voor uw bedrijfsfeest in Valkenswaard? Download dan onze brochure. Lees deze goed door en plan dan een afspraak om al uw wensen met dé cateringspecialist van Valkenswaard door te nemen. U plant een afspraak door te bellen naar +31 (0)402 532 694 of te e-mailen naar partyservice@vanhooff.nl.

 

Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven