Bedrijfsreceptie

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

U wilt op uw bedrijfsreceptie natuurlijk een goede indruk maken. Eén van de belangrijkste voorwaarden voor een geslaagde receptie, is dat uw gasten op het gebied van eten en drinken niets tekortkomen. Met de catering van Van Hooff Partyservice en Catering bent u hiervan verzekerd. Wij verzorgen al jaren de catering voor bedrijfsrecepties in allerlei branches, geheel op maat. Zo regelen wij niet alleen het eten en drinken, maar ook de aankleding van uw receptie. Van een ingetogen, klassiek buffet tot een modern vegetarisch buffet: alles is mogelijk.

Het cateringbedrijf wat u bedrijfsreceptie laat slagen

Van Hooff Partyservice en Catering is een zeer ervaren cateringbedrijf. Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u zich de hele avond enkel bezig hoeft te houden met uw gasten. Dankzij onze ervaring kunnen wij u altijd bieden wat u nodig hebt. Van traditionele Hollandse bittergarnituur en trendy fingerfoods tot exclusieve gerechten uit internationale keukens. Het is ook mogelijk om vegetarische catering te leven op uw bedrijfsreceptie en we houden altijd rekeningen met voedselallergieën.

Catering voor kleine en grote groepen

Voor zowel kleine als grote groepen, van enkele tientallen tot honderden personen, kunnen wij de perfecte catering verzorgen inclusief alle toebehoren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)402 532 694, of door te mailen naar partyservice@vanhoof.nl. Wij zijn u graag van dienst met een op maat gemaakt menu en een op maat gemaakte offerte.


Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven