Selecteer een pagina

Bedrijfsreceptie

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

U wilt op uw bedrijfsreceptie natuurlijk een goede indruk maken. Eén van de belangrijkste voorwaarden voor een geslaagde receptie is dat uw gasten op het gebied van eten en drinken niets tekortkomen. Met de catering van Van Hooff Partyservice en Catering bent u hiervan verzekerd. Wij verzorgen al jaren de catering voor bedrijfsrecepties in allerlei branches, geheel op maat. Zo regelen wij niet alleen het eten en drinken, maar ook de aankleding van uw receptie. Van een ingetogen, klassiek buffet tot een modern vegetarisch buffet: alles is mogelijk.

Hét cateringbedrijf wat u bedrijfsreceptie laat slagen

Van Hooff Partyservice en Catering is een zeer ervaren cateringbedrijf in de regio Valkenswaard en Eindhoven. Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u zich de hele avond enkel bezig hoeft te houden met uw gasten. Dankzij onze ervaring kunnen wij u altijd bieden wat u nodig hebt. Van traditionele Hollandse bittergarnituur en trendy fingerfoods tot exclusieve gerechten uit internationale keukens. Het is ook mogelijk om vegetarische catering te leveren op uw bedrijfsreceptie en we houden altijd rekening met voedselallergieën.

Bestel catering voor een kleine en grote groep

Voor zowel kleine als grote groepen, van enkele tientallen tot honderden personen, kunnen wij de perfecte catering verzorgen inclusief alle toebehoren. Zowel voor het verzorgen van hapjes als voor het bereiden van een koud of warm buffet staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)402 532 694 of door te e-mailen naar partyservice@vanhoof.nl. Wij zijn u graag van dienst met een op maat gemaakt menu en een op maat gemaakte offerte.

 

Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven