Selecteer een pagina

Buffet aan huis Eindhoven

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Buffet aan huis in of vlak bij Eindhoven

Geeft u een groot feest en bent u op zoek naar een buffet aan huis in Eindhoven? Download dan de brochure van Van Hooff Partyservice en Catering. Wij zijn een ervaren cateringbedrijf die voor u alle zorgen uit handen neemt. Wij verzorgen de avond van top tot teen, zodat u enkel op de gasten hoeft te letten. Een ding is zeker: met onze hulp is uw feest op culinair gebied zeker geslaagd!

Een buffet aan huis in de omgeving van Eindhoven zoals u het wilt

Wij zijn dé partij om zowel een warm als koud buffet aan huis in Eindhoven te verzorgen. Dit doen wij al jaren, naar grote tevredenheid van onze klanten. Wij kunnen alle soorten buffetten voor u verzorgen: klein of groot, warm of koud, Hollands of internationaal. Onze koks zullen ervoor zorgen dat uw gasten niets tekortkomen. Geeft u een themafeest? Dan kunt u dit met ons bespreken. Wij kunnen zorgen voor een buffet dat past bij uw thema of aansluit bij de periode van het jaar. Denk bijvoorbeeld aan een kerstbuffet bij u thuis.

Al uw zorgen over het feest worden ontnomen

Met een buffet aan huis in Eindhoven van Van Hooff Partyservice en Catering hebt u nergens omkijken naar. U kunt genieten van een heerlijk buffet inclusief toebehoren en de volgende dag wordt alles weer door ons opgehaald. Wilt u uw gasten verrassen met feestelijke tapas of met speciale gerechten uit een internationale keuken? Laat ons weten wat uw wensen zijn! Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)402 532 694 of stuur een e-mail naar partyservice@vanhooff.nl. Wij doen een op maat gemaakt voorstel dat aan al uw wensen voldoet.

Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven