Selecteer een pagina

Buffet bestellen voor thuis

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Een buffet bestellen voor thuis is zo geregeld dankzij Van Hooff Partyservice en Catering. U bent verzekerd van een geslaagd buffet waarmee u uw gasten aangenaam zult verrassen. Wij werken met ervaren koks die alle soorten buffetten kunnen verzorgen. Van warm tot koud, Hollands tot internationaal en van bittergarnituur tot modern fingerfood: alles is mogelijk!

Een buffet bestellen voor thuis was nog nooit zo eenvoudig

Wij verrassen uw gasten graag met een heerlijk buffet wat volledig verzorgd is zoals u dat voor ogen heeft. Daarnaast is het ook mogelijk om door ons alle toebehoren te regelen. Hierdoor bent u verzekerd van een goed verzorgde avond en hoeft u alleen rekening te houden met de gasten. Heeft u speciale wensen op het gebied van allergieën of wilt u bijvoorbeeld een vegetarisch buffet? Ook dat kunnen wij verzorgen wanneer u een warm of koud buffet wil bestellen voor thuis.

Samen stellen wij een heerlijk buffet samen

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Stuur hiervoor een e-mail naar partyservice@vanhooff.nl of bel naar +31 (0) 402 532 694. U zult ervaren dat een buffet bestellen voor thuis veel voordelen met zich meebrengt. U bent geen tijd kwijt, geniet van de heerlijkste gerechten en u hoeft de dag erna niet alles alleen op te ruimen. Al deze voordelen heeft u als u een buffet thuis laat bezorgen.

 

Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven