Selecteer een pagina

Cateraar Eindhoven

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Ervaren cateraar in de regio Eindhoven

Al jarenlang is Van Hooff Partyservice en Catering de nummer één cateraar in Eindhoven. Of het nu een feest bij u thuis, op locatie of een zakelijk evenement betreft: alles is mogelijk. Wij beschikken over de ervaring, middelen en natuurlijk de chefs om u perfect te bedienen met heerlijke catering in omgeving Eindhoven.

Dé veelzijdige cateraar nabij Eindhoven

Als u op zoek bent naar een cateraar in de buurt van Eindhoven die vrijwel alles wat u wilt kan realiseren, dan zijn wij voor u de aangewezen partij. Wat uw wensen ook zijn: wij kunnen het verzorgen en onze koks zijn altijd in staat om uw verwachtingen en die van uw gasten te overtreffen. Wij verzorgen graag zeer smaakvolle buffetten en gerechten voor u. Niet voor niets zijn wij dé specialist op het gebied van catering in de regio Eindhoven. Onze buffetten kunt u zelfs aan huis laten bezorgen.

Ruime keuze en uitstekende service

Van Hooff Partyservice en Catering biedt u warme en koude gerechten, Hollandse specialiteiten en gerechten uit internationale keukens. Wij serveren soepen, salades, fingerfoods, bittergarnituur, tapas en ook nagerechten. Wij zijn de geschikte cateraar in Eindhoven voor zowel kleine als zeer grote groepen, tot wel 1.000 personen. Of u nu een bepaald thema in gedachten hebt, of juist op zoek bent naar een grote diversiteit: bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Ook voor bedrijfscatering in en rondom Eindhoven zijn wij de ideale cateraar.

Verras uw gasten met een heerlijk buffet

Laat uzelf verrassen door de specialist in catering in de regio Eindhoven. Onze ervaren mensen en toegewijde chefs maken elke gelegenheid tot een culinair succes. Bent u benieuwd waar u op mag rekenen bij onze catering in Eindhoven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)402 532 694 of e-mail naar partyservice@vanhoof.nl.

 

Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven