Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Uitgebreide catering voor Kerst

Catering met Kerst is een uitstekende keuze, helemaal wanneer u een uitgebreide kerstborrel wilt organiseren. Kerst is de tijd van het jaar waarop iedereen uit wil pakken met heerlijke gerechten en gasten een onvergetelijke avond wil bezorgen. Van Hooff Partyservice en Catering neemt tijdens deze gelegenheid alle zorgen uit handen.

Catering tijdens Kerst voor een echt ontspannen avond

Een geslaagde Kerst kent twee belangrijke ingrediënten: lekker eten en gezelligheid. Met Van Hooff Partyservice en Catering weet u zeker dat dit goed komt. Met de catering die wij hebben met Kerst geniet u van gerechten die zijn bereid door echte chefs én blijft er alle tijd over voor gezelligheid. Of het nu gaat om modern fingerfood of een uitgebreid buffet met meerdere gangen: alles is mogelijk. Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw complete kerstdiner te bestellen voor thuis.

Helemaal in de stijl van de avond

De catering die wij met Kerst verzorgen, passen wij geheel naar uw wensen en de stijl van de avond aan. Wij houden uiteraard rekening met allergie- en dieetwensen. Voor de lekkerste kersthapjes bent u bij ons aan het goede adres. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van catering die uw kerstdiner memorabel maakt. Om een afspraak te maken belt u naar +31 (0)402 532 694 of stuurt u een e-mail naar partyservice@vanhooff.nl.

Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven

 

Bestrijd het Corona virus en blijf gezond eten ! Bel 040-2532694 of mail naar partyservice@vanhooff.nl