Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Catering met kerst is een uitstekende keuze, helemaal wanneer u een uitgebreide kerstborrel wilt organiseren. Kerst is de tijd van het jaar waarop iedereen uit wil pakken met heerlijke gerechten en gasten een onvergetelijke avond wil bezorgen. Van Hooff Partyservice en Catering neemt tijdens deze gelegenheid alle zorgen uit handen.

Catering tijdens kerst voor een echt ontspannen avond

Een geslaagde kerst kent twee belangrijke ingrediënten: lekker eten en gezelligheid. Met van Hoof Partyservice en Catering weet u zeker dat dit goed komt. Met de catering die wij hebben met kerst geniet u van gerechten die zijn bereid door echte chefs en blijft er alle tijd over voor gezelligheid. Of het nu gaat om modern fingerfood of een uitgebreid buffet met meerdere gangen: alles is mogelijk.

Helemaal in de stijl van de avond

De catering die wij met kerst verzorgen, passen wij geheel aan naar uw wens en de stijl van de avond. Wij houden ook rekening met allergie- en dieetwensen. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van catering die uw kerstdiner memorabel zal maken. Om een afspraak te maken belt u naar +31 (0)402 532 694 of stuurt u een mail naar partyservice@vanhoof.nl.

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven