Selecteer een pagina

Catering Valkenswaard

Neem vrijblijvend contact op

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Catering in Valkenswaard en omgeving

Bent u op zoek naar goede catering in Valkenswaard? Neem dan contact op met Van Hooff Partyservice en Catering. Al jarenlang zijn wij een vertrouwd gezicht in Valkenswaard en omgeving, of het nu gaat om catering bij u thuis, op locatie of voor een zakelijke gelegenheid. Ons ervaren personeel en toegewijde koks zorgen altijd voor een geweldige culinaire ervaring.

Catering in Valkenswaard zoals u voor ogen heeft

U kiest voor catering omdat u het verzorgen van gerechten en dranken wilt uitbesteden aan een professional. Onze catering in Valkenswaard garandeert dat u zich volledig kunt focussen op uw feest of evenement, terwijl u en uw gasten in culinair opzicht niets tekortkomen. Wat u ook wilt: onze catering in Valkenswaard staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Wij zorgen niet alleen voor heerlijke gerechten, maar nemen echt al uw zorgen weg: de gerechten worden gebracht en gepresenteerd met alle benodigde toebehoren en na afloop wordt alles weer opgehaald. Onze service is dan ook erg geschikt voor bedrijfsfeesten in de regio Valkenswaard.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Wij maken graag kennis met u om te zorgen voor op maat gemaakte catering waar uw gasten nog lang over na zullen praten. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)402 532 694 of door te e- mailen naar partyservice@vanhooff.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Zowel voor het bestellen van hapjes als voor complete buffetten bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven