Selecteer een pagina

Catering Veldhoven

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Van Hooff Partyservice en Catering is een begrip op het gebied van catering in Veldhoven. Dat is niet voor niets. Hoewel wij grote delen van de regio bedienen met onze cateringservice, zijn wij gevestigd in Veldhoven. Hier is het allemaal begonnen. Wij hebben al op talloze bedrijfsfeesten, evenementen, recepties en bij mensen thuis gezorgd voor heerlijke catering en blijven dit met veel plezier doen.

Catering in Veldhoven die geheel naar wens is

Onze koks kunnen een grote hoeveelheid aan gerechten bereiden. U kunt kiezen uit compleet samengestelde buffetten, maar natuurlijk ook naar hartenlust combineren en zelf een heerlijk buffet samenstellen. Hebt u speciale wensen of bent u op zoek naar bijvoorbeeld een bepaald thema voor uw catering in Veldhoven? Wij maken het mogelijk! Qua gerechten en stijl kunnen wij alle kanten op: van klassiek tot vooruitstrevend en van feestelijk tot chique. U kunt natuurlijk kiezen voor een warm of koud buffet, maar wij bieden u ook het genot van een barbecue of woktafel op locatie. De gerechten kunnen ook worden afgesloten met heerlijke desserts.

Wij verzorgen uw catering met zorg en aandacht

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen met ons. Wij kunnen altijd zorgen voor catering waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Ook voor bedrijfsrecepties is onze catering zeer geschikt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)402 532 694 of e-mail naar partyservice@vanhooff.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven