Blijf gezond eten tijdens de corona crisis ! 

In deze bizarre tijd blijven we werken om gezonde en lekkere maaltijden, hapjes diners , barbeque e.d. te blijven leveren. We werken daarbij uitermate hygiënisch conform de voorschriften van het RIVM. We houden 1,5 meter afstand en kunnen volledig contactloos leveren; contactloos bestellen door emailen of bellen, contactloos betalen dmv. tikkie of bankoverschrijving, contactloos afleveren bij de deur of in de auto bij afhalen bij ons op de zaak. Omdat het door Corona verboden is met grote groepen samen te komen om te lunchen, dineren, borrelen etc. bieden wij onze partyservice nu aan voor kleinere groepen. Dat wil zeggen vanaf 4 personen i.p.v. 10. Dat geldt dus ook voor buffetten, barbeques, tapas, lunches etc.

Maar ook zakelijke lunches voor thuiswerkers en kleinschalige vergaderingen, (overwerk) maaltijden ed.Wij bereiden dagelijks een wisselend menu om zelf warm te maken in oven of magnetron.De maaltijden zijn per stuk te bestellen en kosten € 7,50 bij afhalen, bezorgen binnen Veldhoven kost € 2,50. Bestellen 1 dag van tevoren via 040-2532694 of via partyservice@vanhooff.nl of via het antwoordformulier op website.

Bekijk het 3-gangen maandmenu mei en het weekmenu voor de maaltijden

PROTOCOL KLANTEN PARTYSERVICE ; Voor uw en onze gezondheid en veiligheid

Onder alle omstandigheden gelden de volgende preventiemaatregelen:

  1. Toepassen handhygiëne
  2. geen handen geven
  3. hoesten en niezen in de elleboog
  4. papieren zakdoekjes gebruiken
  5. social distancing van > 1,5 meter.

 In de praktijk;

  • Toepassen handhygiëne; vaak wassen, desinfectiegel gebruiken, papieren handdoekjes/tissues, eventueel gebruik wegwerp handschoenen en mondkapjes
  • Geen handen geven; geen fysiek contact. Genodigden van tevoren vragen of ze geen klachten hebben zoals hoesten,keelpijn en koorts, indien het wel zo is verzoeken om thuis te blijven.
  • Hoesten en niezen in de elleboog.
  • Papieren zakdoekjes gebruiken en daarna meteen weggooien mocht het toch nodig zijn.
  • Social distancing van > 1,5 meter. Vraag aan de gasten om gespreid te arriveren, dus niet allemaal bijv. om 20.00 uur, maar om 19.50, 20.00 , 20.10 uur etc. Probeer een 1-richting route te creëren naar buffet voor eten en drinken, en naar toilet zodat mensen elkaar niet hoeven te kruisen of van dichtbij passeren.
  • Extra attentie punten;
  • Regelmatig desinfecteren van klinken, stoelen, tafels etc.
  • Werk zoveel mogelijk met wegwerpservies, -servetten en -bestek
  • Laat gasten zoveel mogelijk 1 glas gebruiken of wegwerp, en tevens per gast 1 fles drank gebruiken, indien mogelijk.
  • Blijf continu alert op afval en ruim zoveel mogelijk tussendoor op. Zorg voor voldoende afvalemmers.
  • Social distancing van > 1,5 meter. Houd zoveel mogelijk afstand onderling. Probeer een 1-richting route te creëren naar buffet voor eten en drinken. Hanteer hiervoor een duidelijke opstelling voor aanvang en einde buffet dmv. servies, bestek en eten.
  • Laat gasten om de beurt of per klein groepje naar buffet gaan om file vorming te voorkomen.
  • Probeer ruimte te creëren dmv gebruik van tafels en stoelen, waarbij er om en om eentje onbezet kan blijven.
  • Gebruik geen bier uit tap maar flesjes.
  • Per situatie passende oplossingen bedenken samen met de klant, afhankelijk van aantal gasten, soort party, beschikbare ruimte etc.
  •  
Bestrijd het Corona virus en blijf gezond eten ! Wij bereiden dagelijks een wisselend menu om zelf warm te maken in oven of magnetron. Bekijk het menu