Selecteer een pagina

Een buffet thuis laten bezorgen

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Een buffet thuis laten bezorgen is de ideale manier om uw gasten culinair te verrassen. Uw gasten zijn altijd benieuwd naar wat u hen zal serveren, en zullen nooit teleurgesteld zijn wanneer Van Hooff Partyservice en Catering uw buffet komt bezorgen.

Een buffet thuis laten bezorgen kent vele voordelen

Een buffet thuis laten bezorgen neemt voor u een hele hoop zorgen weg. Zo hoeft u geen inkopen te doen en niets te regelen, daar zorgt Van Hooff Partyservice en Catering voor. Wij laten een buffet inclusief toebehoren bij u thuis bezorgen. Wat uw wensen ook zijn: wij kunnen deze realiseren. Wij kunnen een buffet thuis laten bezorgen in allerlei stijlen en voor enkele personen tot aan grote groepen. U hebt de keuze uit warme en koude gerechten, bittergarnituur, fingerfoods en tapas, maar ook complete gerechten uit onder andere de Franse, Italiaanse of Mexicaanse keuken.

Bespreek uw wensen met ons

Ook voor speciale wensen, gezonde gerechten, bijzondere salades of complete vegetarische buffetten zijn wij uw aangewezen partij. Wij bieden u een tal van mogelijkheden, dus neem snel contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)402 532 694 of mail naar partyservice@vanhooff.nl. Wij stellen graag voor u een buffet op maat samen, waarbij wij rekening houden met uw wensen en budget.


Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven