Hapjes thuisbezorgd

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Wilt u hapjes thuisbezorgd hebben in Valkenswaard? Van Hooff Partyservice en Catering is u graag van dienst. Talloze klanten in Valkenswaard en omgeving gingen u al voor. Wij maken niet alleen de lekkerste hapjes, maar ook uitgebreide buffetten. Zowel de hapjes als de buffetten kunnen door ons worden thuisbezorgd. Wanner komen we daarvoor bij u langs?

Hapjes thuisbezorgd geheel volgens uw wensen

Bij ons hapjes bestellen in Valkenswaard betekent genieten van de service van een ervaren partij en de gerechten van toegewijde chefs. Of u nu op zoek bent naar smakelijke, klassieke bittergarnituur, luxe tapas of fingerfood: alles is mogelijk. Ook wanneer u een thema in gedachten hebt, kunnen wij hapjes leveren die hier helemaal bij aansluiten. Van Hooff Partyservice en Catering heeft een passie voor lekker eten. Daarom kunnen wij ook rekening houden met uw wensen voor de hapjes die thuisbezorgd worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor heerlijke, maar gezonde hapjes of voor vegetarische hapjes.

Voordelige, kwalitatieve catering

Hapjes bestellen in Valkenswaard hoef niet duur te zijn. Onze hapjes worden thuisbezorgd tegen zeer scherpe prijzen. U en uw gasten genieten dan van de kwaliteit die alleen een echte kok kan verzorgen. Neem contact met ons op en wij bespreken uw wensen en mogelijkheden met u. U kunt ons bereiken op +31 (0)402 532 694 of stuur een mail naar partyservice@vanhooff.nl. Hoe kunnen wij u helpen?


Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven