Kerst buffet thuis

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Met het organiseren van een kerst buffet bij u thuis profiteert u van het beste van twee werelden: gerechten die door professionele chefs zijn bereid in de gezelligheid van uw eigen huis. U hoeft zelf niet uren in de keuken te staan en kunt al uw aandacht aan de gasten besteden. Dat klinkt toch als een fantastische kerstavond? Schakel dan Van Hooff Partyservice en Catering in!

Een kerst buffet met gezellige sfeer bij u thuis

Het fijne aan een kerst buffet thuis organiseren, is dat u dat kunt doen zoals u zelf wilt. Wij van Van Hooff Partyservice en Catering zullen er alles aan doen om u daarbij te helpen. Wat uw wensen ook zijn: wij zorgen voor een kerst buffet dat helemaal past in de sfeer die u voor ogen heeft. Natuurlijk kunnen wij zorgen voor typische kerstgerechten, maar ook als u eens iets anders wilt proberen kunnen wij u perfect van dienst zijn. Waarom zou u met Kerst niet mogen genieten van heerlijke tapas of een proeverij van allerlei gerechten van over de hele wereld? Het is uw Kerstfeest, dus u bepaalt.

Bespreek met ons alle mogelijkheden

Van Hooff Partyservice en Catering staat voor u klaar om u een heerlijke kerst te bezorgen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door, om te zorgen voor een onvergetelijk kerst buffet bij u thuis. Neem daarom contact met ons op door te mailen naar partyservice@vanhooff.nl of bel naar +31 (0)402 532 694. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven