Kerst buffet thuis

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

 

Met het organiseren van een kerstbuffet bij u thuis profiteert u van het beste van twee werelden: gerechten die door professionele chefs zijn bereid én de gezelligheid van uw eigen huis. U hoeft zelf niet uren in de keuken te staan en kunt al uw aandacht aan de gasten besteden. Dat klinkt toch als een fantastische kerstavond? Schakel dan Van Hooff Partyservice en Catering in!

Een kerstbuffet met gezellige sfeer bij u thuis

Het fijne aan een kerst buffet thuis organiseren, is dat u dat kunt doen zoals u zelf wilt. Wij van Van Hooff Partyservice en Catering zullen er alles aan doen om u daarbij te helpen. Wat uw wensen ook zijn: wij zorgen voor een kerstbuffet dat helemaal past in de sfeer die u voor ogen heeft. Zowel een koud als warm buffet is mogelijk. Natuurlijk kunnen wij zorgen voor typische kerstgerechten, maar ook als u eens iets anders wilt proberen, bent u bij ons aan het goede adres. Waarom zou u met Kerst niet mogen genieten van heerlijke tapas of een proeverij van allerlei gerechten en speciale kersthapjes van over de hele wereld? Het is uw kerstfeest, dus u bepaalt.

Bespreek met ons alle mogelijkheden

Wij staan voor u klaar om u een heerlijke Kerst te bezorgen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door, om te zorgen voor een onvergetelijk kerstbuffet bij u thuis. Neem daarom contact met ons op door te e-mailen naar partyservice@vanhooff.nl of door te bellen naar +31 (0)402 532 694

 

Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven

 

Bestrijd het Corona virus en blijf gezond eten ! Bel 040-2532694 of mail naar partyservice@vanhooff.nl