Kerstdiner bestellen voor thuis

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Overweegt u om dit jaar een kerstdiner te bestellen voor thuis? Schakel dan Van Hoof Partyservice en Catering in. Wij verzorgen de lekkerste buffetten, geheel op maat. Dat scheelt u dit jaar veel uren in de keuken, die u nu met uw gasten door kunt brengen. Van Hooff Partyservice en Catering staat voor u klaar om u en uw familie of vrienden van een memorabel kerstdiner te voorzien.

Een kerstdiner bestellen voor thuis is de ideale manier om kerst te vieren

Het voordeel van een kerstdiner bestellen voor thuis is dat u nergens toe verplicht bent. U hoeft niet uren in de keuken te staan, dus u kunt zelf invullen hoe u die wilt besteden. U geniet zoals u wilt met uw dierbaren om u heen, wij zorgen voor de rest. Van één ding kunt u zeker zijn: wanneer Van Hooff Partyservice en Catering uw kerstdiner verzorgt, is uw kerst in elk geval in culinair opzicht geslaagd. U kunt bij ons een Kerstdiner bestellen voor thuis dat geheel voldoet aan uw wensen. Of u nu wilt gaan voor trendy fingerfoods, een mix van tapas en gerechten van over de hele wereld, of wilt genieten van complete gerechten uit een bepaalde keuken: wij organiseren dit voor u.

Stel uw eigen kerstdiner samen

Een kerstdiner bestellen voor thuis, begint met het samenstellen van de gerechten. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)402 532 694 of stuur een mail naar partyservice@vanhooff.nl. Wij dragen graag bij aan een heerlijke kerst voor u en uw gasten.


Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven