Kerstdiner bestellen voor thuis

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

 

Overweegt u om dit jaar een kerstdiner of kerstbuffet te bestellen voor thuis? Schakel dan Van Hooff Partyservice en Catering in. Wij verzorgen de lekkerste buffetten, geheel op maat. Dat scheelt u dit jaar veel uren in de keuken, die u in plaats daarvan nu met uw gasten door kunt brengen. Wij staan voor u klaar om u en uw familie of vrienden van een memorabel kerstdiner te voorzien.

Een kerstdiner bestellen voor thuis is de ideale manier om Kerst te vieren

Het voordeel van een kerstdiner bestellen voor thuis is dat u nergens toe verplicht bent. U hoeft niet uren in de keuken te staan, dus u kunt zelf invullen hoe u die tijd wilt besteden. U geniet zoals u wilt met uw dierbaren om u heen, wij zorgen voor de rest. Van één ding kunt u zeker zijn: wanneer Van Hooff Partyservice en Catering uit Veldhoven uw kerstdiner verzorgt, is uw Kerst in elk geval in culinair opzicht geslaagd. U kunt bij ons een kerstdiner bestellen voor thuis dat geheel voldoet aan uw wensen. Of u nu wilt gaan voor een Kerst buffet, trendy fingerfoods, een mix van tapas en gerechten van over de hele wereld of wilt genieten van complete gerechten uit een bepaalde keuken: wij organiseren dit voor u. Voor de lekkerste kersthapjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Stel uw eigen kerstdiner samen

Een kerstdiner bestellen voor thuis begint met het samenstellen van de gerechten. Wilt u advies of weten wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)402 532 694 of stuur een e-mail naar partyservice@vanhooff.nl. Wij dragen graag bij aan een heerlijke Kerst voor u en uw gasten.
 

 

Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven

 

Bestrijd het Corona virus en blijf gezond eten ! Bel 040-2532694 of mail naar partyservice@vanhooff.nl