Kersthapjes bestellen

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Wie kerst graag in een feestelijke sfeer viert, kan bij ons de lekkerste kersthapjes bestellen. Of u nu wilt gaan voor klassieke, gezellige, trendy of luxe hapjes: Van Hooff Partyservice en Catering verzorgt het voor u. Wij verzorgen niet alleen heerlijke hapjes, maar ook de aankleding die past bij een feestelijke kerstgelegenheid.

Kersthapjes bestellen was nog nooit zo eenvoudig

Wij kunnen voor u een buffet verzorgen waar jong en oud van kan genieten. Wij kunnen hapjes leveren in een thema, uit een bepaalde keuken of in een heerlijke mix om samen van te genieten. Kersthapjes bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de service van Van Hooff Partyservice en Catering wordt dit een culinaire kerst om nooit te vergeten!

Hoe kunnen wij uw kerst compleet maken?

Mocht u toch groter uit willen pakken met kerst dan enkel door kersthapjes te bestellen? Ook dat kan! Wij leveren namelijk ook uitgebreide buffetten op maat. Benieuwd wat we voor uw kerstgelegenheid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Dit kan door te bellen naar +31 (0)402 532 694 of stuur een mail naar partyservice@vanhooff.nl. Wij zorgen voor een op maat gemaakte offerte met zeer scherpe prijzen.


Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven