Koud en warm buffet

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Het mooie aan een koud en warm buffet is dat u tegemoetkomt aan de wensen van iedereen. Er is voor ieder wat wils. Helemaal als u het buffet bij Van Hooff Partyservice en Catering bestelt. Met onze gemixte buffetten weet u zeker dat het uw gasten op culinair gebied aan niets ontbreekt.

Zo verrassend kan een koud en warm buffet zijn

Bij ons komt een koud en warm buffet in vele soorten. Onze chefs zijn in staat om zeer veel heerlijke gerechten te bereiden van over de hele wereld. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel buffet met soepen en koude en warme bittergarnituur, of behoefte hebt aan een luxe buffet met verrassende tapas en fingerfoods: wij maken het voor u mogelijk. Jong en oud zullen genieten van onze specialiteiten. Naast de bekende klassiekers, zoals Hollandse bittergarnituur, kunnen wij ook zorgen voor speciale vegetarische schotels, gezonde gerechten en veelzijdige salades. Om het helemaal goed af te sluiten, kunnen wij uiteraard ook zorgen voor heerlijke desserts.

Stel uw persoonlijke buffet samen

Wij staan voor u klaar om uw persoonlijke koud en warm buffet voor u samen te stellen. Wij bieden u een ruime keuze aan verschillende heerlijke gerechten, bereid door ervaren koks. Het is zelfs mogelijk om een buffet met de Kerst te bestellen! U kunt kiezen voor samengestelde buffetten, maar ook geheel naar eigen inzicht een buffet samenstellen. Deze buffetten kunt u gewoon bij u thuis laten bezorgen! Dit kan door contact met ons op te nemen via +31 (0)402 532 694 of stuur een e-mail naar partyservice@vanhooff.nl. Wij zorgen dan voor een op maat gemaakte offerte met zeer scherpe prijzen.

 

Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven

 

Bestrijd het Corona virus en blijf gezond eten ! Wij bereiden dagelijks een wisselend menu om zelf warm te maken in oven of magnetron. Bekijk het menu