Maaltijdservice

 

Gezonde en verse afhaalmaaltijden nabij Eindhoven

Wanneer u door een drukke baan of een andere reden weinig tijd heeft om te koken, dan is het bestellen van afhaalmaaltijden bij Van Hooff uit Veldhoven, nabij Eindhoven, een goed idee. Dankzij onze afhaalservice heeft u ondanks uw drukke leven toch de mogelijkheid om gezond en lekker te eten. Want om dit drukke leven vol te houden, is gezond eten natuurlijk het allerbelangrijkst. Dat is geen probleem, want onze verse maaltijden worden gewoon thuisbezorgd. Wij zorgen iedere week voor een afwisselend weekmenu, zodat u altijd kunt genieten van heerlijke verse afhaalmaaltijden in Eindhoven en omgeving.

Wij werken volgens voorschriften van RIVM en blijven open tijdens de corona crisis. De maaltijden zijn eenvoudig warm te maken in de oven of magnetron. De kosten zijn € 7,50 bij afhalen en bezorgen binnen Veldhoven kost € 2,50.

Bestellen minstens 2 dagen van tevoren via 040-2532694 of via partyservice@vanhooff.nl

Tijdens de vakantieperiode zijn wij beperkt geopend voor afhaal van maaltijden; van 27 juli t/m 16 augustus; maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur.

Maaltijdservice week 30

 • Maandag 20 juli :    Gehaktbal met jus, rode kool en gekookte aardappels
 • Dinsdag 21 juli :      Nasi Goreng met kipsate, satesaus en kroepoek
 • Woensdag 22 juli:   Hors d’oeuvre op bord 
 • Donderdag 23 juli:  Gevulde canneloni met Gorgonzola saus en tomatensalade
 • Vrijdag 24 juli :       Gefrituurde kabeljauwfilet met peterseliesaus, tuinbonen en aardappelpuree
 • Zaterdag 25 juli :    Varkenshaas met peperroomsaus, gebakken aardappeltjes en sugar snaps

Maaltijdservice week 31 t/m 33 (bouwvak)

 • Maandag    : Kipfiletreepjes met pestoroomsaus, fusilli pasta en tuinboontjes
 • Dinsdag      : Runderlapje Trappist, aardappelpuree en bloemkoolroosjes
 • Woensdag  : Varkenshaas met champignonroomsaus, gebakken aardappelen en sperziebonen
 • Donderdag :  Hors d’oeuvre op bord 
 • Vrijdag        :  Gebakken scholfilet met botersaus, geglaceerde worteltjes en aardappelpuree

MAANDMENU JULI en AUGUSTUS

Afhaalmaaltijden voor alle gelegenheden nabij Eindhoven

Natuurlijk zijn er veel momenten te bedenken waarop het fijn is om afhaalmaaltijden te halen. Dit kan zijn omdat u een druk leven heeft, maar ook op feestdagen die u gezellig wilt vieren met vrienden en familie is het fijn als verse maaltijden worden thuisbezorgd. Uiteraard kunt u rondom feestdagen allerlei lekkere maaltijden bij ons afhalen. Dit geldt ook voor alles dat u nodig heeft om uw diner met familie en vrienden tot een succes te maken. U kunt namelijk ook het servies, de glazen en het bestek bij ons huren. Wilt u helemaal groots uitpakken? Dan huurt u ook een luxe pagodetent bij ons, eventueel inclusief verlichting en verwarming! Zo organiseert u ook bij minder goed weer tijdens de feestdagen een gezellig diner voor familie en vrienden.

Onze verse feestelijke maaltijden: thuisbezorgd of zelf afhalen?

Onze afhaalmaaltijden zijn rondom verschillende feestdagen, zoals Kerstmis en Pasen, extra feestelijk en haalt u ook dan gemakkelijk af bij ons in Veldhoven, nabij Eindhoven. U geniet dan van echte delicatessen en extra uitgebreide maaltijden. Wij zorgen er ook tijdens de feestdagen voor dat er voor ieder wat wils is. Wilt u de verse maaltijden niet zelf afhalen, dan zorgen we ervoor dat ze bij u thuisbezorgd worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 040 – 253 26 94.

 

 

Bestrijd het Corona virus en blijf gezond eten ! Wij bereiden dagelijks een wisselend menu om zelf warm te maken in oven of magnetron. Bekijk het menu