Selecteer een pagina

Tapas bestellen Eindhoven

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Tapas bestellen in Eindhoven en omgeving

Wilt u tapas bestellen voor een feestgelegenheid in of nabij Eindhoven? Schakel dan Van Hooff Partyservice en Catering in. Al vele jaren serveren wij de heerlijkste tapas bij zowel particulieren als bedrijven. Catering met verschillende tapas hapjes in Eindhoven bestellen, betekent bij ons dat u gegarandeerd kunt genieten van de heerlijkste gerechten van over de hele wereld.

Tapas bestellen vlak bij Eindhoven: een garantie voor culinair succes

Tapas bestellen in de buurt van Eindhoven bij Van Hooff Partyservice en Catering staat garant voor een geslaagde borrel, receptie of catering. In een ongedwongen sfeer kunnen uw gasten proeven van een veelheid aan klassieke, maar ook verrassende gerechtjes. Onze tapas catering in Eindhoven zal u verrassen met een mix van traditionele tapas, minder bekende tapas en fingerfoods van over de hele wereld. Ideaal dus voor bijvoorbeeld uw bedrijfsreceptie.

Dé specialist in tapas hapjes

Bij ons krijgt u een uitgebreid pakket met diverse soorten tapas. Wij zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt. Met allergieën wordt uiteraard rekening gehouden, net als met vegetariërs. Onze catering is dé specialist in de omgeving van Eindhoven op het gebied van tapas. Wij hebben een passie voor lekker eten. Bij ons zal het u nergens aan ontbreken. Zowel grote als kleine groepen kunnen gebruik maken van onze diensten. Bovendien zijn wij het hele jaar door bereikbaar. Onze catering werkt zelfs met de Kerst om de lekkerste hapjes aan u voor te schotelen!

Wij stellen graag een menu voor u samen

Het leuke aan tapas bestellen bij ons vlak bij Eindhoven is dat onze catering vrijwel ongelimiteerde mogelijkheden biedt. U kunt kiezen uit zeer veel gerechten uit ons veelzijdige menu. Heeft u speciale wensen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)402 532 694 of door een e-mail te sturen naar partyservice@vanhooff.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Meer informatie?

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven