Tapas bestellen Eindhoven

Bekijk ons assortiment

Voor grote en kleine groepen gasten.
Uitgebreide keuze uit gerechten.
Catering van A tot Z geregeld.

Wilt u tapas bestellen voor een feestgelegenheid in Eindhoven? Schakel dan Van Hooff Partyservice en Catering in. Al vele jaren serveren wij de heerlijkste tapas bij zowel particulieren als bedrijven. Catering met verschillende tapas hapjes in Eindhoven bestellen, betekent bij ons dat u gegarandeerd kunt genieten van de heerlijkste gerechten van over de hele wereld.

Tapas bestellen in Eindhoven: een garantie voor culinair succes

Tapas bestellen in Eindhoven bij Van Hooff Partyservice en Catering staat garant voor geslaagde borrel, receptie of catering. In een ongedwongen sfeer kunnen uw gasten proeven van een veelheid aan klassieke, maar ook verrassende gerechtjes. Onze tapas catering in Eindhoven zal u verrassen met een mix van traditionele tapas, minder bekende tapas en fingerfoods van over de hele wereld.

Wij stellen graag een menu voor u samen

Het leuke aan tapas bestellen in Eindhoven is dat u bij ons vrijwel ongelimiteerde mogelijkheden hebt. U kunt kiezen uit zeer veel gerechten uit ons veelzijdige menu. Heeft u speciale wensen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar  +31 (0)402 532 694 of stuur een mail naar partyservice@vanhooff.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Neem contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden/info

Maandag -Vrijdag
08:00 -12:30 & 13:00 -16:30

Zaterdag
08:00 – 12:30

Levering 7 dagen per week

Contact

T: 040 – 253 26 94
E: partyservice@vanhooff.nl

Adres

De Run 8251
5504 EM Veldhoven