Selecteer een pagina

Tapas

Zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk diner

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Shared dining

Shared dining is niks anders dan gewoon samen dineren. Maar in plaats van dat ieder voor zich bestelt, geniet je met het gehele gezelschap van heerlijke tapas en proef je gerechten die je anders nooit had geprobeerd. De hapjes worden midden op de tafel gereserveerd, zodat iedereen wat van zijn of haar gading kan nemen.

Tapas leent zich uitstekend voor het ‘shared dining’-concept. Tapas zijn kleine, van oorsprong Spaanse hapjes, die zijn bedoeld als ‘appetizer’ voor bij de borrel. Maar meerdere tapasgerechten vormen ook een smaakvolle maaltijd. Tapas worden bereid van eenvoudige, verse ingrediënten waarbij kwaliteit voorop staat. Je hebt zowel koude als warme varianten die zich er uitstekend voor lenen om te proeven en te delen. Lust je nog wat, dan neem je gezellig nog wat meer!

Exclusief Tapas plateau

Sfeervolle tafelen met een uitgebreid plateau vol heerlijke hapjes: salades uit eigen keuken, Serrano ham, meloen, salami, olijven, oude kaas, Castello Blue, peppadews, gamba’s, gerookte zalm, pittige gehaktballetjes, vleesspiesjes, kruidenboter, pesto, sausjes, stokbrood en breekbrood. 

De gerechten worden geserveerd in een stijlvol plateau van hout met wegwerpbakjes, dat u midden op tafel kunt zetten. Een echte culinaire eyecatcher! 

Het tapas plateau is er in 3 formaten

Het plateau is te gebruiken als lunch of avondmaaltijd voor shared dining .Het is ook te gebruiken als voorafje of als borrelhapje, in dat geval is een plateau voor 5-6 pers. voldoende voor ongeveer 12 personen. Het plateau krijgt u in bruikleen.

  • 5-6 personen                                                    € 117,50                               
  • 7-9 personen                                                    € 175,00   
  • 10-12 personen                                                € 235,00                               

Bestellen

Bel ons (040 – 253 26 94) of stuur een e-mail. Houd er rekening mee uw plateau minimaal 7 dagen vooraf te bestellen.

Benieuwd wat we u kunnen bieden? Bekijk de Brochures!